• 1
    JASNO Swings Verticale lamellen met een "twist"
  • 2
    Kijk eens bij onze houten jaloezieën!
pause

stap voor stap naar een passende raamdecoratie

Stap 1

Kies uw product

Stap 2

Bepaal afmetingen, kleur en bediening

Stap 3

Bestelling afronden en leverdag bepalen

Selecteer het type

raamdecoratie

/ zonwering waar u naar op zoek bent
Raamdecoratietotaalmarkt
Raamdecoratietotaalmarkt is het platform voor al uw raamdecoratiewensen. Online vindt u een uitgebreide collectieraamdecoratie producten. JASNO Shutters? Houten Jaloezieën? Verticale lamellen? Duocell Shade? U vindt ze bij Raamdecoratietotaalmarkt. In uiteenlopende kleuren, in uiteenlopende materialen als shutters van hout, houten jaloezieën.Van bekende merk-leveranciers als JASNO (bijvoorbeeld de JASNO folds en JASNO swings) en van Raamdecoratietotaalmarktzelf. Naast het voordelig kopen van raamdecoratie, kunt u ook rekenen opeen uitstekende service als meten en monteren bij u thuis. En, heeft u behoefte aan nog meer raamdecoratie inspiratie? Dan kunt u altijd een kijkje nemen op www.raamidee.nl.

Ons raamidee over JASNO houten jaloezieën
Raamdecoratietotaalmarkt is u graag van dienst voor uw jaloezie op maat. Ongeacht uw keuze voor houten jaloezieën, Jasno, Eco Basics blinds en/of de Pure en Rustic wood, stoffen jaloezieën of aluminium jaloezieën, Raamdecoratietotaalmarkt biedt u een groot assortiment aan. Natuurlijk volgens uw wensen op maat. Aarzelt u nog over materiaal of kleur? Vraag dan een gratis jaloezie kleurstaal aan.

Ons raamidee over Duocell shades 
Bij Raamdecoratietotaalmarkt vindt u een uitgebreid assortiment aan Duocell Shade raamdecoratie. De bijzondere honingraat structuur zorgt niet alleen voor een fraaie uitstraling, maar is bovendien extra isolerend. Duocell Shade is verkrijgbaar in verschillende breedtes waardoor verschillende sferen gecreërd kunnen worden.

Ons raamidee over Verticale Lamellen
Lamellen of lamelgordijnen zijn al sinds jaar en dag populair als raamdecoratie oplossing. En dankzij de vernieuwingen in materiaal, zoals stoffen lamellen en kunststof lamellen, blijven verticale lamellen onverminderd populair. Ook in kleur is steeds meer mogelijk, waardoor lamellen breder toepasbaar zijn in elk interieur.

Ons raamidee over JASNO shutters
Shutters zijn ontegenzeggelijk het meest luxueuze product uit onze raamdecoratiecollectie. Niet voor niets zijn shutters graag gebruikte interieursfeermakers in luxe hotels. Door de keuze en het aanbod van raamdecoratietotaalmarkt kunt u in uw eigen huis genieten van de sfeer van houten shutters.

Ons raamidee over JASNO swings
Erg vernieuwend! JASNO heeft een simpel, maar zeker een veel gebruikt, product een bijzondere touch gegeven. Daarbij hebben ze een mooie collectie Trevira stoffen, leverbaar in 89 en 127mm lamelbreedte. Ideaal voor grote raampartijen en in 2017 weer helemaal "Hip"!   

Ons raamidee over JASNO folds
Sfeervolle raambekleding, met de nadruk op eenvoud en kwaliteit. De JASNO folds zijn net wat anders dan wat u van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier. Dit geeft de folds een stoere uitstraling, die een rustige uitstraling creëeren of juist van uw raam een blikvanger maken door mogelijke contrasterende kleurencombinaties. Met JASNO folds kunt u dus vele kanten op.
 


Voer de code op uw voucher in:
De code die u ingevoerd heeft is niet correct Uw bestelbedrag is te laag voor deze voucher