Raamdecoratietotaalmarkt > rolgordijn duo roller

Rolgordijn Duo roller

Rolgordijn Duo Roller

Een nieuwe revolutie binnen de raamdecoratie rolgordijnen. Het Duo rolgordijn is het product dat zowel als zonwering als een verduisteringsrolgordijn op hetzelfde venster kan dienen. Bescherm uw meubels en vloeren overdag tegen de zon, maar behoudt wel het uitzicht en uw privacy. Trek de duo roller verduisteringsrolgordijn 's avonds gewoon naar beneden voor volledige privacy en trek het rolgordijn 's morgens helemaal omhoog om volledig van de zonsopgang te genieten. Het speciale optreksysteem van de Duo Roller maakt de bediening zeer eenvoudig. Selecteer ook of u het rolgordijn normaal wilt oprollen (terug naar het venster) of omgekeerd wilt optrekken (weg van het raam).duo roller rolgordijn
De aanschaf van een Duo Rolgordijn

De toekomst van het decoreren van uw venster! Koop nu een duo roller rolgordijn bij Raamdecoratietotaalmarkt.nl.

Duo roller exclusieve rolgordijnen zijn de belangrijkste nieuwe raamdecoratieproducten. Zij bieden eenvoud, stijl en bedieningsgemak en zijn esthetisch modern. Steeds meer Nederlanders verfraaiien hun interieur en huizen met Duo roller rolgordijnen.

Deze duo rolgordijnen, bieden oplossingen die huiseigenaars bescherming bieden tegen de zon en de zichtbaarheid overdag en privacy 's nachts. De twee haakjes ter bevestiging van de duo rollers worden gemonteerd op het venster. Dit systeem garandeert een optimale werk-en wooncomfort, terwijl het de esthetische kwaliteiten van het moderne interieur venster toevoegt.
Als u op zoek bent naar een patrijspoort in de toekomst, probeer dan eens een Duo Rolgordijn.