Raamdecoratietotaalmarkt > duocell shades

Duocell Shades

Duecell Shades

Sinds kort is de collectie van Raamdecoratietotaalmarkt.nl uitgebreid met een nieuw product; Duecell Shades. De duocell shade, ook wel duoplisse shade genoemd, is zo bijzonder door zijn unieke honingraatstructuur. Deze zorgt namelijk voor een zeer goede isolatie, zowel in de zomer als in de winter, en heeft daardoor ook een energiebesparende werking.


Plooibreedte:


Ten opzichte van de Single Cell heeft de Double Cell enkele voordelen; meer energiebesparing, het licht van buitenaf kan extra goed gecontroleerd worden en vermindering van geluidsoverlast van zowel binnenuit als buitenaf.

Kleuren:


In de nog groeiende kleurencollectie is er voor ieder interieur een bijpassende kleur. Het zeer uitgebreid kleurenpallet bevat warme, subtiele kleuren en tinten tot knalrood, kanariegeel en grasgroen.

Energiebesparing:


Door de honingraatstructuur van het duocell gordijn wordt de warmte 's winters binnen en 's zomers buiten gehouden. Zo spaart u het milieu en uw eigen portemonnee door de energie besparende werking.

Meer over Duocell ShadesDe Duocell shades zijn in 25mm, 35mm en 45mm verkrijgbaar. De 35mm bestaat een Double cell.
Al met al is een Duocell shade een raamdecoratie product wat erg veel sfeer geeft aan een ruimte door zijn elegante en tegelijk strakke uitstraling en daarbij zeer functioneel is.

Gaat u voor een Duocell shade bij Raamdecoratie totaalmarkt.nl, dan kiest u voor functionaliteit, kwaliteit, sfeer en betaalbaar.

Verschillende Duocell Shade stoffen:

Keuze uit twee verschillende lichtdoorlatende stofsoorten; Softcel en Ultracel. Gaat u voor de Softcell, dan kiest u voor waardevol en functionaliteit: Dit is een zeer duurzame en lichte stof, geschikt voor bijna iedere ruimte. De softcell geeft een zachte en aangename lichtinval, is zichtdicht en geeft meer privacy dan de ultracell.

Bent u op zoek naar schoonheid en kwaliteit, dan zit u helemaal goed bij de Ultracel: De plooien en contouren van een Ultracell stof zijn beter zichtbaar dan die van een softcell. Verder heeft een ultracell een speelse lichtinval en biedt deze meer transparantie dan een Duocell shade met een softcell stof.

Blackout stoffen zijn er voor extra verduistering en privacy. Blackout stoffen zijn verkrijgbaar in 25mm Single Cell en 45mm Single Cell en zijn leverbaar in zowel Softcel als Ultracel. De blackout collectie houdt ongewild licht buiten, dus is 100% verduisterend door de speciale coating aan de binnenkant van de cellen, en geeft u een ultiem gevoel van privacy doordat niemand meer uw huis in kan kijken.


Honingraatstructuur Duocell Shade:

De stof van Duocell gordijnen hebben een honingraatstructuur, daarom wordt dit product ook wel Honeycomb Shade genoemd. Duocell shades hebben eenzelfde geplooide structuur als een plissé en kunnen daarom ook gezien worden als een dubbelwandig plisse gordijn. De dubbele wand van de shades hebben een aantal praktische voordelen; geluid wordt geabsorbeerd, het natuurlijke licht wordt zachtjes gefilterd en interieurs worden tegen felle UV-stralen beschermd. Doordat Duocell shades lucht in hun cellen vasthouden, blijft het in huis in de zomer koeler en in de winter warmer, en hebben de shades dus een energiebesparende werking.

Standaard witte buitenzijde Duocell Shades:

Duocell shades zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, met aan één zijde een kleur en standaard wit aan de buitenzijde. Zo bent u vrij om voor meerdere interieurs, verschillende kleuren te kiezen, terwijl de achterzijde steeds hetzelfde is wat een rustiger effect geeft aan de buitenzijde. Daar komt nog bij dat de witte achterzijde een beter zonwerend effect heeft.

Modellen Duocell Shades

Meer raamdecoratie...


De Duocell gordijnen zijn in 5 verschillende modellen verkrijgbaar (mogelijkheden afhankelijk van de gekozen plooibreedten);

Top/Down Bottum/Up met koordbediening; Zowel de boven- als onderzijde kan verschoven worden zodat u nog beter kunt bepalen op welke hoogte de Duocell shade moet hangen voor optimale verduistering, privacy of sfeer.

Koordbediening; Door middel van een koord wordt de Duocell shade omhoog en omlaag bediend. Het koord kan zowel links als rechts bevestigd worden, net wat u wilt.

Eindloos koordbediening; De shade wordt naar boven en beneden bediend met een eindloos koord. Het koord kan naar uw wens zowel links als rechts gemaakt worden.

Handmatig verschuifbaar; Middels het handmatig verschuiven van zowel de boven als de onderkant is de Duocell shade bedienbaar. Er lopen twee koorden langs het kozijn, die het gordijn zowel naar boven als beneden geleiden. Zo kunt u precies bepalen hoe hoog de shade moet hangen voor de juiste privacy, verduistering of sfeer.

Handmatig met veersysteem; Dit systeem werkt met een veertechniek, en is eveneens te bedienen door het handmatig verschuiven van de onderbalk.
Plissé 
Rolgordijn
Mutli-weave
Houten Jaloezieën