Raamdecoratietotaalmarkt > dubbelwandige plisse

Dubbelwandige plissé

Dubbelwandige plissés

Sinds kort is de collectie van Raamdecoratietotaalmarkt.nl uitgebreid met een niet product; Dubbelwandige plissés. De Dubbelwandige plissé, ook wel dubbelwandig plissé gordijn genoemd, is zo bijzonder door zijn unieke honingraatstructuur. Deze zorgt namelijk voor een zeer goede isolatie, zowel in de zomer als in de winter, en heeft daardoor ook een energiebesparende werking.


Plooibreedten:


Ten opzichte van de Single Cell heeft de Double Cell enkele voordelen; meer energiebesparing, het licht van buitenaf kan extra goed gecontroleerd worden en vermindering van geluidsoverlast van zowel binnenuit als buitenaf.

Kleuren:


In de nog groeiende kleurencollectie is er voor ieder interieur een bijpassende kleur. Het zeer uitgebreid kleurenpallet bevat warme, subtiele kleuren en tinten tot knalrood, kanariegeel en grasgroen.

Energiebesparing:


Door de honingraatstructuur van de dubbelwandige plisseewordt de warmte 's winters binnen en 's zomers buiten gehouden. Zo spaart u het milieu en uw eigen portemonnee door de energie besparende werking.

Meer over Dubbelwandige plissésDe Dubbelwandige plissees zijn in 25mm en 45mm verkrijgbaar. Tevens is er bij de 45mm de keuze uit Single cell of Double cell.
Al met al is een Dubbelwandige plissé een raamdecoratie product wat erg veel sfeer geeft aan een ruimte door zijn elegante en tegelijk strakke uitstraling en daarbij zeer functioneel is.

Gaat u voor een Dubbelwandige plissé bij Raamdecoratie totaalmarkt.nl, dan kiest u voor functionaliteit, kwaliteit, sfeer en betaalbaar.

Verschillende Dubbelwandige plissé stoffen:

Keuze uit twee verschillende lichtdoorlatende stofsoorten; Softcel en Ultracel. Gaat u voor de Softcel, dan kiest u voor waardevol en functionaliteit: Dit is een zeer duurzame en lichte stof, geschikt voor bijna iedere ruimte. De softcell geeft een zachte en aangename lichtinval, is zichtdicht en geeft meer privacy dan de ultracell.

Bent u op zoek naar schoonheid en kwaliteit, dan zit u helemaal goed bij de Ultracel: De plooien en contouren van een Ultracell stof zijn beter zichtbaar dan die van een softcell. Verder heeft een ultracell een speelse lichtinval en biedt deze meer transparantie dan een Dubbelwandige plissé met een softcell stof.

Blackout stoffen zijn er voor extra verduistering en privacy. Blackout stoffen zijn verkrijgbaar in 25mm Single Cell en 45mm Single Cell en zijn leverbaar in zowel Softcel als Ultracel. De blackout collectie houdt ongewild licht buiten, dus is 100% verduisterend door de speciale coating aan de binnenkant van de cellen, en geeft u een ultiem gevoel van privacy doordat niemand meer uw huis in kan kijken.


Honingraatstructuur Dubbelwandige plissee:

De stof van dubbelwandige plissé’s hebben een honingraatstructuur. De dubbele wand van de shades hebben een aantal praktische voordelen; het natuurlijke licht wordt zachtjes gefilterd, interieurs worden beschermd tegen felle UV-stralen en geluid wordt geabsorbeerd. Een dubbelwandige plissee is energie-efficënt doordat ze lucht in hun cellen vasthouden, waardoor het binnen in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

Standaard witte buitenzijde Dubbelwandige plisse:

Dubbelwandige plissés zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, met aan één zijde een kleur en standaard wit aan de buitenzijde. Zo bent u vrij om voor meerdere interieurs, verschillende kleuren te kiezen, terwijl de achterzijde steeds hetzelfde is wat een rustiger effect geeft aan de buitenzijde. Daar komt nog bij dat de witte achterzijde een beter zonwerend effect heeft.

Modellen Dubbelwandige plissés

Meer raamdecoratie...


De dubbelwandige plissé's zijn in 5 verschillende modellen verkrijgbaar (mogelijkheden afhankelijk van de gekozen plooibreedte);

Top/Down Bottum/Up met koordbediening; Zowel de boven- als onderzijde kan verschoven worden zodat u nog beter kunt bepalen op welke hoogte de Dubbelwandige plissé moet hangen voor optimale verduistering, privacy of sfeer.

Koordbediening; Door middel van een koord wordt de Dubbelwandige plissé omhoog en omlaag bediend. Het koord kan zowel links als rechts bevestigd worden, net wat u wilt.

Eindloos koordbediening; De shade wordt naar boven en beneden bediend met een eindloos koord. Het koord kan naar uw wens zowel links als rechts gemaakt worden.

Handmatig verschuifbaar; Middels het handmatig verschuiven van zowel de boven als de onderkant is de Dubbelwandige plissé bedienbaar. Er lopen twee koorden langs het kozijn, die het gordijn zowel naar boven als beneden geleiden. Zo kunt u precies bepalen hoe hoog de shade moet hangen voor de juiste privacy, verduistering of sfeer.

Handmatig met veersysteem; Dit systeem werkt met een veertechniek, en is eveneens te bedienen door het handmatig verschuiven van de onderbalk.
Plissé 
Rolgordijn
Mutli-weave
Houten Jaloezieën