JASNO folds

Product kenmerken JASNO Folds


- Vouwgordijn met houten baleinen
- Gemaakt van geweven papier
- Optie: leverbaar met voering dim out of verduisterend.
- Houten baleinen zijn leverbaar in 6 kleuren!


JASNO Folds

NIEUW van JASNO - Bekijk hier JASNO FOLDS

Jasno Folds een nieuw raambekledingsproduct in onze collectie vouwgordijnen. Kenmerkend is het simpele, strakke, maar eigentijdse ontwerp. De collectie bestaat uit een select aantal kleuren voor de stoffen en houten latten. U kunt zelf een combinatie maken die past in uw eigen stijl. De folds zijn gemaakt van geweven papier en zijn zowel in licht doorschijnend als in dim-out variant leverbaar. (Beiden zijn niet verduisterend) De semi transparante uitvoering geeft een uniek lichtspel en zicht van buiten naar binnen en omgekeerd. De Dim out versie dimt het licht en voorkomt inkijk van buiten naar binnen in de avond. Prima toepasbaar in een slaapkamer, tenzij uiteraard volledige verduistering gewenst is. De dim out versie bestaat uit geweven papier waartegen aan de achterzijde een 100% polyester stof (DIM) los wordt aangebracht. Door deze werkwijze kan bij iedere kleur geweven papier een gewenst kleur gekozen van de de DIM stof. Daarbij kan het buitenaanzicht afgestemd worden met de DIM stof voor een mooi resultaat.
Highlight van Jasno Folds

Het textiel is netjes in de bovenbak (aluminium profiel wit) weggewerkt, zonder gebruik te maken van klittenband. Dit geeft een strak resultaat. Houten latten gemaakt van Abachi hout 100% FSC en verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren. U kunt ervoor kiezen om de kleur van de houten latten aan de voor- en achterkant van elkaar te laten verschillen. De zijkanten van de houten lat worden bewust niet afgelakt, zodat mooi zichtbaar blijft dat met natuurlijke producten gewerkt is. De metalen bedieningsketting wordt met een kindveilige bevestiging gemonteerd, en kan zowel rechts als links besteld worden. De ketting loopt naast het geweven papier in plaats van erachter de belangrijkste reden hiervoor is dat tijdens het bedienen de ketting niet langs het textiel schraapt, dit om beschadigingen te voorkomen. Unieke kunststof klemmen op de latten zorgen voor strakke geleiding van de koorden aan de achterkant en geven de folds een design uitstraling. De folds worden uitgevoerd met een volant, die de stof beschermt tegen verkleuring. Het geweven papier is verkrijgbaar in zes prachtige kleuren en heeft een hoge mate van kleurechtheid. Er worden bij geen enkele maatvoering lasnaden toegepast het geweven papier is dus voor iedere Jasno Folds uit 1 deel gesneden voor een strak resultaat. Bestel uw Jasno Folds bij voorkeur in 1 bestelling, omdat kleuren tussen verschillende bestelling licht kunnen afwijken.
Belangrijke opmerking bij monteren

Het geweven papier is kwetsbaar materiaal en eventuele vouwen of kleuren zijn lastig te verwijderen. Zorg er dus voor dat het pakket bij monteren voorzichtig wordt behandeld. Werk altijd met schonen, vetvrije handen. De Jasno Folds kunnen op de dag - op het kozijn, tegen het plafond of op de dag - of op het kozijn met verlengbeugel gemonteerd worden.

Onderhoud Folds
Het geweven papier is met een borstel of stofzuiger op lage stand eenvoudig schoon te houden. U krijgt bovendien twee jaar garantie op het textiel en drie jaar op de houten latten, de bovenbak en het mechanisme.