Raamdecoratietotaalmarkt > Duocell shade

Meer over Duocell shade

Duo Cell Shades

De duocell shade, ook wel honingraat plisse of honeycomb genoemd, zo bijzonder maakt, is haar unieke honingraatstructuur. Deze zorgt namelijk voor een zeer goede isolatie, zowel 's winters als 's zomers, en heeft daardoor ook een energiebesparende werking. De duocell shades zijn verkrijgbaar in 25mm (single cell), 35mm (double cell) en in 45mm (single cell). Al met al is een duocell shade een raamdecoratie product wat erg veel sfeer geeft aan een ruimte door zijn strakke en tegelijk elegante uitstraling en tegelijkertijd zeer functioneel is.

Duo cell shades van Raamdecoratietotaalmarkt.nl

Kiest u voor een duocell shade bij Raamdecoratietotaalmarkt.nl, dan kiest u voor kwaliteit, sfeer, betaalbaar en functioneel.

Producteigenschappen en specificaties

• Verkrijgbaar in verschillende plooibreedten; 25mm Single Cell, 35mm Double Cell en een 45mm Single Cell 
De Double Cell heeft ten opzichte van de Single Cell enkele voordelen; het licht van buitenaf kan extra goed gecontroleerd worden, wat zorgt voor nog meer energiebesparing en vermindering van geluidsoverlast van zowel binnenuit als buitenaf.

• Isolerende werking door de honingraat stof en hierdoor ook energiebesparend,
Door de honingraatstructuur van het duette gordijn wordt de warmte 's winters binnen en 's zomers buiten gehouden. Zo spaart u het milieu en uw eigen portemonnee door de energie besparende werking.

• Leverbaar in 5 verschillende modellen,
Top/down bottom/up, koordbediening, eindloos koordbediening, handmatig verschuifbaar en handmatig verschuifbaar met veersysteem (mogelijkheden afhankelijk van gekozen plooibreedte).

• Voor ieder interieur een bijpassende kleur in onze nog groeiende kleurencollectie,
Wij hebben een zeer uitgebreid kleurenpallet van warme, subtiele kleuren en tinten tot knalrood, kanariegeel en grasgroen.

• Keuze uit zes verschillende stofsoorten: transparant, lichtdoorlatend, ondoorzichtig, verduisterend, dessin (lichtdoorlatend) en brandvertragend.
Bent u op zoek naar schoonheid en kwaliteit, dan zit u helemaal goed bij de Duocell. Verder hebben de Duocells een speelse lichtinval.

• Voor extra verduistering en privacy zijn er de Verduisterende stoffen, verduisterende stoffen zijn er in 25mm en 35mm en 45mm. De verduisterende collectie houdt ongewild licht buiten, en is dus 100% verduisterend door de speciale coating aan de binnenkant van de cellen, en geeft u een ultiem gevoel van privacy doordat niemand meer uw huis in kan kijken.

Meer over een duocell gordijn

Een duocell gordijn is een zeer veelzijdig product door zijn bijzondere eigenschappen;

Honingraatstructuur

De stof van duocell gordijnen hebben een honingraatstructuur. Hierdoor heeft dit raamdecoratieproduct ook de naam Honeycomb Shade gekregen. Duocell shades kunnen ook gezien worden als een dubbelwandig plisse gordijn, het heeft namelijk eenzelfde geplooide structuur. De dubbele wand van de shades hebben een aantal praktische voordelen: het natuurlijke licht wordt zachtjes gefilterd, interieurs worden tegen felle UV-stralen beschermd en geluid wordt geabsorbeerd. Duocell shades zijn energie-efficiënt doordat ze lucht in hun cellen vasthouden, waardoor het binnen in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

Standaard witte buitenzijde

Het product is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, met aan één zijde een kleur en standaard wit aan de buitenzijde. Dit geeft u de mogelijkheid om verschillende kleuren te kiezen voor meerdere interieurs, terwijl de achterzijde steeds hetzelfde is wat een rustiger effect geeft aan de buitenzijde. Daarbij heeft de witte achterzijde een beter zonwerend effect.

Modellen duocell gordijn

De duette gordijnen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende modellen;

Top/Down Bottum/Up met koordbediening. Zowel de onder- als bovenzijde kan verschoven worden zodat u nog beter kunt bepalen op welke hoogte de duocell shade moet hangen voor optimale privacy, verduistering of sfeer.

Koordbediening. De duocell shade kan dmv een koord omhoog en omlaag bediend worden. Het koord wordt naar uw keuze links of rechts bevestigd.

Eindloos koordbediening. Dmv een eindloos koord kan de shade naar boven en beneden bediend worden. Het koord kan zowel links als rechts gemaakt worden.

Handmatig verschuifbaar. Te bedienen middels het handmatig verschuiven van zowel de boven als onderkant van de duocell shade. De twee koorden die langs het kozijn lopen, geleiden het gordijn zowel naar boven als naar beneden. Hierdoor kunt u precies bepalen hoe hoog de duo shade moet hangen voor de juiste verduistering, sfeer of privacy.

Handmatig met veersysteem. Werkt met een veertechniek, en is eveneens te bedienen door het handmatig verschuiven van de onderbalk.

Gaat u uw huis opknappen en wilt u meer ideëen betreft raamdecoratie? Kijk dan ook eens op Raamidee.nl. Komt u liever de stoffen eens bekijken voor u een beslissing neemt? Bezoek dan eens onze showroom. Of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen of wilt u advies, dan kunt u altijd contact opnemen door te mailen naar info@raamdecoratietotaalmarkt.nl of te bellen met 0412 - 610918.

Duocell shade

Info :
Laat u door onze specialisten inspireren en adviseren op het gebied van raamdecoratie producten. Neem contact op via tel: 0412-610918 of mail naar info@raamdecoratietotaalmarkt.nl. Maar u kunt ook een kijkje komen nemen in onze showroom aan de Waardsestraat 13 te Nistelrode.
Video's
Duocell shade samenstellen en prijs berekenen
Gewenst model - Duocell shade
Duocell shade TDBU (top/down bottum/up) Koordbediening

Duocell shade TDBU (top/down bottum/up) Koordbediening

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

Duocell shade Koordbediening

Duocell shade Koordbediening

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

Zit de juiste kleur er niet bij? Neem contact met ons op, tel: 0412-610918.

Duocell shade Smartfit - Handmatig verschuifbaar

Duocell shade Smartfit - Handmatig verschuifbaar

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

Uw keuze
Gewenst model:
Maak uw keuze
Kleur:
Maak uw keuze
Verwachte levertijd:
Kies eerst uw kleur
Maatvoering:
Nog niet ingegeven
Opties & kenmerken:
Bepaal uw afwerking
Onze prijs
:
-
Opties
:
-
15% korting
:
Meer informatie
- Gratis verzending
   binnen Nederland en België.
0,00
-/- €
U betaalt
:
€ -
* Alle op deze site vermelde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief mon- tagekosten.De kleurstaal is toegevoegd aan uw aanvraag voor kleurenstalen.