Raamdecoratietotaalmarkt > Jasno dakraam shutters

Meer over Dakraam shutters

Dakraam shutters

Met onze dakraam shutters kunt u bij dakramen op zolder een prachtige lichtinval creëeren. De dakraam shutters worden voor u op maat gemaakt en zijn dus geschikt voor vrijwel alle soorten dakramen. Heeft u bijvoorbeeld een dakraam van Fakro of Velux? Dan passen de dakraam shutters perfect op uw zolderraam. Door middel van het speicaal ontworpen frame sluiten de panelen van deze shutters perfect en naadloos aan op het dakraam. Ten opzichte van bijvoorbeeld rolgordijnen creëert u meer sfeer op zolder en kunt nog gemakkelijk uw raam openen en sluiten.

Kenmerken van de dakraam shutters

De zogeheten jachtsluiting van de dakraam shutters voorkomt dat de panelen openklappen terwijl dat niet wenselijk is. De dakraamshutters zijn vervaardigd uit Primewood en leverbaar in de kleur Silk White. Wilt u uw zolder sfeervol aankleden? Kies dan voor de dakraam shutters van Raamdecoratietotaalmarkt.nl. Ook kunt u de shutters toepassen op een draaikiepraam, u kunt dan het raam nog gewoon open zetten door te kiepen en u kunt het dakraam (beperkt) open draaien. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uw dakraam shutters vóór het draaikiep dakraam te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat u het raam kan openkiepen terwijl de shutters gesloten zijn, tevens kunt u door deze montagemogelijkheid de shutters altijd nog wegschuiven.

Dakraam shutters

Info :
Laat u door onze specialisten inspireren en adviseren op het gebied van raamdecoratie producten. Neem contact op via tel: 0412-610918 of mail naar info@raamdecoratietotaalmarkt.nl. Maar u kunt ook een kijkje komen nemen in onze showroom aan de Waardsestraat 13 te Nistelrode.
Downloads
Video's
Dakraam shutters samenstellen en prijs berekenen
Gewenst model - Dakraam shutters
Dakraam shutters voor Velux en Fakro

Dakraam shutters voor Velux en Fakro

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

Uw keuze
Gewenst model:
Maak uw keuze
Kleur:
Maak uw keuze
Verwachte levertijd:
Kies eerst uw kleur
Type dakraam:
Nog niet ingegeven
Opties & kenmerken:
Bepaal uw afwerking
Onze prijs
:
-
Opties
:
-
15% korting
:
Meer informatie
- Gratis verzending
   binnen Nederland en België.
0,00
-/- €
U betaalt
:
€ -
* Alle op deze site vermelde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief mon- tagekosten.De kleurstaal is toegevoegd aan uw aanvraag voor kleurenstalen.