Meer over JASNO folds

JASNO Folds

Sfeervolle raambekleding, met de nadruk op eenvoud en kwaliteit. De Jasno folds zijn net wat anders dan wat u van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier. Dit geeft de folds een stoere uitstraling, die een rustige uitstraling creëeren of juist van uw raam een blikvanger maken door mogelijke contrasterende kleurencombinaties. Met Jasno folds kunt u dus vele kanten op.

Bovenbak en bediening JASNO Folds

Het doek wordt netjes in de bovenbak weggewerkt zonder gebruik te maken van klittenband. Dit geeft een strak resultaat. De bediening gebeurt middels een metalen bedieningsketting. Deze kan links of rechts gemonteerd worden. De ketting loopt naast het geweven papier in plaats van erachter, zodat de ketting niet langs het textiel schraapt. Dit voorkomt beschadigingen.

Materialen folds: semi-transparant of dim-out

Het geweven papier is verkrijgbaar in zes prachtige kleuren en heeft een hoge mate van kleurechtheid. Het geweven papier is leverbaar in een semi-transparante of dim-out. Beiden zijn niet verduisterend. Semi transparant geeft een uniek lichtspel en zicht van buiten naar binnen en omgekeerd. Bij de dim-out wordt aan de achterzijde een 100% polyester stof (DIM) aangebracht, deze dimt het licht en voorkomt inkijk van buiten naar binnen in de avond. Prima toepasbaar in een slaapkamer, tenzij volledige verduistering gewenst is.

Volant folds

De JASNO folds worden uitgevoerd met een volant, die beschermt de stof tegen verkleuring. In combinatie met de altijd zichtbare onderlat geeft de volant de folds een luxe uitstraling.

Houten latten folds

Deze latten zijn gemaakt van Abachi hout 100% FSC en zijn verkrijgbaar in zes kleuren. U kunt ervoor kiezen om de kleur van de houten latten aan de voor- en achterkant van elkaar te laten verschillen. De knopjes op de latten zorgen voor strakke geleiding van de koorden aan de achterkant.

Onderhoud folds

Het geweven papier is met een borstel of stofzuiger op lage stand schoon te houden.

Maak in uw huis de combinatie van JASNO folds met een houten jaloezie, shutter of de JASNO swing verticale lamellen. De kleuren van deze producten zijn op elkaar afgesteld en zorgen voor uw gewenste sfeer in huis.

JASNO folds

Info :
Laat u door onze specialisten inspireren en adviseren op het gebied van raamdecoratie producten. Neem contact op via tel: 0412-610918 of mail naar info@raamdecoratietotaalmarkt.nl. Maar u kunt ook een kijkje komen nemen in onze showroom aan de Waardsestraat 13 te Nistelrode.
Downloads
JASNO folds samenstellen en prijs berekenen
Gewenst model - JASNO folds
JASNO Folds met houten latten

JASNO Folds met houten latten

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

Uw keuze
Gewenst model:
Maak uw keuze
Kleur:
Maak uw keuze
Verwachte levertijd:
Kies eerst uw kleur
Maatvoering:
Nog niet ingegeven
Opties & kenmerken:
Bepaal uw afwerking
Onze prijs
:
-
Opties
:
-
15% korting
:
Meer informatie
- Gratis verzending
   binnen Nederland en België.
0,00
-/- €
U betaalt
:
€ -
* Alle op deze site vermelde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief mon- tagekosten.De kleurstaal is toegevoegd aan uw aanvraag voor kleurenstalen.