Raamdecoratietotaalmarkt > Jasno shutters

Meer over Shutters

Shutters

Shutters zijn houten luiken voor binnen. Deze houten shutters zijn altijd voorzien van verstelbare lamellen zodat u, net als bij jaloezieën, zelf kunt bepalen hoeveel licht u naar binnen laat. Shutters zijn een bijzonder goed alternatief voor houten jaloezieën. Houten shutters zorgen voor prachtige lichteffecten in huis en bieden u zonodig alle privacy. Klassiek, barok, modern, landelijk … shutters passen in ieder interieur. U kunt ze namelijk helemaal naar wens samenstellen met de verschillende lamelbreedtes, kleuren en bedieningsvormen. Onze houten shutters zijn kwaliteitsproducten die jaren mee gaan en gemakkelijk zijn in onderhoud.

Houten shutters & louvres

Tevens zijn houten shutters eenvoudig schoon te houden, wat bijdraagt aan het voorkomen en/of verminderen van allergische klachten. Daarom zijn de houten shutters een ideaal alternatief voor het traditionele stoffen gordijn of rolgordijnen. Vanwege de kleuren en lamelbreedtes zijn shutters goed te combineren met de houten jaloezieën van Raamdecoratietotaalmarkt.nl. Onze houten shutters zijn leverbaar in lindehout (basswood) waarbij het frame gemaakt is van MDF. Uiteindelijk wordt de shutter afgewerkt met een krasvaste polipropyleen coating waardoor deze shutters garant staan voor jarenlang woonplezier.

Shutters gratis meten & monteren

De medewerkers van Raamdecoratietotaalmarkt.nl zijn speciaal opgeleid en kunnen u vakkundig adviseren over de shutters. In onze showroom kunt u verschillende voorbeelden en toepassingen van shutters bekijken. Als u de breedte en hoogte afmetingen van uw ramen online invoert, wordt direct de totale prijs voor de houten shutters zichtbaar inclusief opmeten en monteren. U kunt dus ook gemakkelijk uw shutters direct online bestellen.

Shutters FSC-gecertificeerd

Primewood shutters zijn vervaardigd uit het exotische en duurzame white teak. Dit is een stevige, maar lichte houtsoort met een subtiele nerfstructuur. Het hout heeft een mat-zilveren kleur wat een zijdeachtige uitstraling geeft. Onze Primewood shutters zijn FSC®-gecertificeerd.

Shutters

Info :
Laat u door onze specialisten inspireren en adviseren op het gebied van raamdecoratie producten. Neem contact op via tel: 0412-610918 of mail naar info@raamdecoratietotaalmarkt.nl. Maar u kunt ook een kijkje komen nemen in onze showroom aan de Waardsestraat 13 te Nistelrode.
Downloads
Shutters samenstellen en prijs berekenen
Gewenst model - Shutters
Houten Shutters met verborgen scharnier

Houten Shutters met verborgen scharnier

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

Uw keuze
Gewenst model:
Maak uw keuze
Kleur:
Maak uw keuze
Verwachte levertijd:
Kies eerst uw kleur
Maatvoering:
Nog niet ingegeven
Opties & kenmerken:
Bepaal uw afwerking
Onze prijs
:
-
Opties
:
-
15% korting
:
Meer informatie
- Gratis verzending
   binnen Nederland en België.
0,00
-/- €
U betaalt
:
€ -
* Prijzen zijn inclusief BTW en incl. opmeten en monteren.De kleurstaal is toegevoegd aan uw aanvraag voor kleurenstalen.