Meer over JASNO swings


De JASNO Swings (verticale stoffen lamellen)
De verticale lamellen zijn door JASNO in een modern jasje gestoken. Bij deze nieuwe vorm van raamdecoratie, genaamd JASNO Swings, ligt de nadruk op eenvoud en kwaliteit. Tegelijkertijd weet het product altijd een aangename sfeer te creëren. Ideaal voor grote en hoge raampartijen. Door de lamellen om en om te bewegen kunt u meer of minder lichtinval creëren. Wat weer handig is wanneer het zonlicht het goed zicht op uw tv of computerbeeldscherm belemmerd. De vloeiende beweging van de lamellen resulteren in een harmonieus en verrassend 3D effect.

Rail systeem:
De afgeronde rail is verkrijgbaar in mat wit of geanodiseerd aluminium. De rails wordt bediend met een bedieningsketting (metaal), waarmee u de lamellen om en om kunt laten bewegen. De lamellen naar links of rechts bewegen, doet u middels het lichtgrijze koord. Waarom lichtgrijs? Deze kleur is minder besmettelijk bij gebruik en blijft dus langer mooi.

Lamellen en Lamelbreedte:
De JASNO Swings zijn zijn leverbaar in een lamelbreedte van 89mm of 127mm. Alle lamellen zijn overigens brandwerend en ook om en om in een andere kleur te bestellen. De onderzijde van de lamel wordt afgewerkt met een lamelgewicht. Deze zorgt er voor dat de swings zo min mogelijk wapperen. In gesloten toestand moeten dezelfde zijdes van de lamellen zichtbaar zijn, zodat de aansluiting het meest optimaal is. Bij het om en om systeem is de aansluiting in gesloten toestand niet 100%, omdat deze niet door de 180º hoek gedraaid kunnen worden.

Combineer de JASNO swings met JASNO folds omdat ze dezelfde collectie geweven papier in hun assortiment hebben. Hierdoor creëer je een mooie eenheid in uw woning.

JASNO swings

Info :
Laat u door onze specialisten inspireren en adviseren op het gebied van raamdecoratie producten. Neem contact op via tel: 0412-610918 of mail naar info@raamdecoratietotaalmarkt.nl. Maar u kunt ook een kijkje komen nemen in onze showroom aan de Waardsestraat 13 te Nistelrode.
Downloads
JASNO swings samenstellen en prijs berekenen
Gewenst model - JASNO swings
JASNO Swings 89mm stof

JASNO Swings 89mm stof

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

JASNO Swings 127mm stof

JASNO Swings 127mm stof

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

Uw keuze
Gewenst model:
Maak uw keuze
Kleur:
Maak uw keuze
Verwachte levertijd:
Kies eerst uw kleur
Maatvoering:
Nog niet ingegeven
Opties & kenmerken:
Bepaal uw afwerking
Onze prijs
:
-
Opties
:
-
15% korting
:
Meer informatie
- Gratis verzending
   binnen Nederland en België.
0,00
-/- €
U betaalt
:
€ -
* Alle op deze site vermelde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief mon- tagekosten.De kleurstaal is toegevoegd aan uw aanvraag voor kleurenstalen.