Meer over Multi-weave

Multi Weave rolgordijnen oftewel duo rolgordijnen

Multi Weave oftewel duo rolgordijnen zijn dè trend van dit moment. Vooral de combinatie van transparant en ondoorzichtig textiel maakt deze duo rollers niet alleen sfeervol maar ook nog eens erg praktisch. Zelf spelen met licht, dat kan met de Multi Weave duo rolgordijnen. En dat is dan ook het voordeel van deze strak gedecoreerde Multi Weave raamdecoratie. Net als bij 'gewone' rolgordijnen bedient u de Multi Weave met een ketting. Hiermee bepaalt u helemaal zelf of u het zacht gefilterd licht in uw kamer wilt laten binnenvallen of dat de woon- of slaapkamer af wilt sluiten van alle zonlicht. De Multi Weave bestaat uit twee verschillende lagen stof die u juist over elkaar of onder elkaar kunt schuiven. De Multi Weave past door deze veelzijdige toepassing in ieder interieur, van klassiek tot zeer modern. In de volksmond wordt een duoroller ook wel een zebra rolgordijn genoemd doordat het een stof is met horizontale strepen.

Multi Weave oftewel duo rolgordijn kleuren

De Multi Weave of duo rollo's bieden u een ruime keuze uit een van de vele kleuren zoals bijvoorbeeld: kastanje bruin, steen grijs, wit, roomwit, zand, bruin, grijs en zwart. Onlangs zijn er een aantal nieuwe verduisterende duo rolgordijn kleuren toegevoegd waarvan ook de kleurstalen gratis te bestellen zijn.

Multi Weave oftewel duo rolgordijn bedieningssysteem

Multi Weave is te typeren als een rolgordijn, maar dan met een dubbele laag stof. De Multi Weave van Raamdecoratietotaalmarkt.nl is uitgerust met een soepel functionerend kettingssysteem en dus zeer gemakkelijk in de bediening. Met dit kettingsysteem draait u de verschillende lagen stof over elkaar heen, zo kunt u zelf bepalen hoeveel licht u in de kamer binnenlaat. Bovendien kan de Multi Weave met hetzelfde kettingssysteem opgetrokken of neer gelaten worden. De Multi Weave duorolgordijnen worden uiteraard geleverd met een elegante afgeronde cassette, standaard heeft deze de kleur wit (RAL9016). Wilt u de Multi Weave nog beter afstemmen op uw eigen inrichting en smaak? De rolgordijn cassette is ook leverbaar in warmwit (RAL9010), crème (RAL9001), zwart (RAL 9005) of blank geanodiseerd (aluminium). Wilt u meer informatie of advies? Misschien meer keuze kom dan de volledige collectie bekijken in onze showroom.

Multi-weave

Info :
Laat u door onze specialisten inspireren en adviseren op het gebied van raamdecoratie producten. Neem contact op via tel: 0412-610918 of mail naar info@raamdecoratietotaalmarkt.nl. Maar u kunt ook een kijkje komen nemen in onze showroom aan de Waardsestraat 13 te Nistelrode.
Video's
Multi-weave samenstellen en prijs berekenen
Gewenst model - Multi-weave
Duo rolgordijn stof lichtdoorlatend

Duo rolgordijn stof lichtdoorlatend

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

een multi weave gordijn wordt ook vaak een duo-rolgordijn genoemd!

Duo rolgordijn stof verduisterend

Duo rolgordijn stof verduisterend

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

een multi weave gordijn wordt ook vaak een duo-rolgordijn genoemd!

Uw keuze
Gewenst model:
Maak uw keuze
Kleur:
Maak uw keuze
Verwachte levertijd:
Kies eerst uw kleur
Maatvoering:
Nog niet ingegeven
Opties & kenmerken:
Bepaal uw afwerking
Onze prijs
:
-
Opties
:
-
15% korting
:
Meer informatie
- Gratis verzending
   binnen Nederland en België.
0,00
-/- €
U betaalt
:
€ -
* Alle op deze site vermelde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief mon- tagekosten.De kleurstaal is toegevoegd aan uw aanvraag voor kleurenstalen.