Meer over Rolgordijnen

Rolgordijnen en Rolgordijn stoffen

Rolgordijnen of rollo's zijn in veel verschillende rolgordijn stoffen leverbaar. De rolgordijn collectie van Raamdecoratietotaalmarkt.nl bestaat uit rolgordijnen van zeer transparante rolgordijnstof, semi-transparante stof, lichtdoorlatende stof waar je niet doorheen kunt kijken tot verduisterende rolgordijnen voor slaapkamers toe. En dat allemaal in meer dan 400 verschillende trendy stoffen en eigentijdse kleuren! Regelmatig worden de nieuwste stofkleuren en rolgordijnen trends toegevoegd in onze webshop. Vraag via het uitgebreide kleurenpallet een aantal gratis kleurstalen aan van transparante rolgordijnen, zonwerende rolgordijnen of verduisterende rolgordijnen. Bestel de rolgordijnen online en ontvang de rolgordijnen op maat gemaakt.

Van witte transparante rolgordijnen tot zwarte verduisterende rolgordijnen, alle rollo's kunnen uitgevoerd worden met een eigentijdse afwerking of design onderlat aan de onderzijde van het rolgordijn. Bij iedere kleur stof van de verschillende rolgordijnen past een kleurend bedieningssysteem. Dit wordt standaard aangepast aan de bestelde kleur en meegeleverd bij uw bestelling van één of meerdere perfect afgewerkte rollo's.

Rolgordijnen als energiebesparing en verminderde CO2 uitstoot

Sfeer, comfort en energiebesparing in één. Bespaar op uw energiefactuur met energie besparende rolgordijnen door gebruik te maken van de thermoscreen techniek. Deze Energysavers zijn leverbaar in semi-transparante, lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijnstoffen. Energysavers is de speciale energiebesparende coating die ervoor zorgt dat de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen blijft. Hierdoor draagt u bij aan een schoner milieu door de verminderde uitstoot van CO-2.

Welk rolgordijn u ook wenst, voor elk raam hebben wij een oplossing door het gebruik van verschillende buisdiameters en rolgordijnsystemen. Een sfeervol rolgordijn van Raamdecoratietotaalmarkt.nl is een betaalbare, decoratieve en zonwerende oplossing. De rolgordijnen van Raamdecoratietotaalmarkt.nl worden standaard geleverd met alle benodigde montagesteunen en een handige rolgordijn-montagehandleiding. Tevens kunt u ook meet en montage films bekijken op onze website. Ook duorolgordijnen, duollers of multi-weave rolgordijnen kunt u online samenstellen via onze online webshop.

Rolgordijnen

Info :
Laat u door onze specialisten inspireren en adviseren op het gebied van raamdecoratie producten. Neem contact op via tel: 0412-610918 of mail naar info@raamdecoratietotaalmarkt.nl. Maar u kunt ook een kijkje komen nemen in onze showroom aan de Waardsestraat 13 te Nistelrode.
Rolgordijnen samenstellen en prijs berekenen
Gewenst model - Rolgordijnen
Rolgordijn transparant

Rolgordijn transparant

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

Gehele vernieuwde collectie in 2017! Neem snel een kijkje.

Rolgordijn Uni stof niet verduisterend

Rolgordijn Uni stof niet verduisterend

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

Rolgordijn lichtdoorlatend

Rolgordijn lichtdoorlatend

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

Gehele vernieuwde collectie in 2017! Neem snel een kijkje.

Rolgordijn verduisterend

Rolgordijn verduisterend

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

Gehele vernieuwde collectie in 2017! Neem snel een kijkje.

Uw keuze
Gewenst model:
Maak uw keuze
Kleur:
Maak uw keuze
Verwachte levertijd:
Kies eerst uw kleur
Maatvoering:
Nog niet ingegeven
Opties & kenmerken:
Bepaal uw afwerking
Onze prijs
:
-
Opties
:
-
15% korting
:
Meer informatie
- Gratis verzending
   binnen Nederland en België.
0,00
-/- €
U betaalt
:
€ -
* Alle op deze site vermelde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief mon- tagekosten.De kleurstaal is toegevoegd aan uw aanvraag voor kleurenstalen.