Raamdecoratietotaalmarkt > Verticale lamellen

Meer over Verticale lamellen

 

Verticale lamellen of jaloezieën

Verticale jaloezieën of verticale lamellen bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof die verkrijgbaar zijn in zeer veel verschillende kleuren. Aan de hand van een bedieningsketting en koord kunnen deze lamellen gedraaid en open- en dichtgeschoven worden in de gewenste stand. Verticale lamellen zijn dan ook zeer geschikt voor grotere oppervlaktes. De lamellen van Raamdecoratietotaalmarkt.nl zijn praktisch, sfeervol en verkrijgbaar in breedtes van 52mm, 70mm, 89mm en 127mm.

Verticale lamellen PVC/kunststof en aluminium

Aluminium lamellen en kunststof lamellen zijn uitermate geschikt voor gebruik in vochtige ruimten. Door het schuiven en kantelen van de lamellen krijgt u sfeer in uw slaapkamer, badkamer of welke ruimte dan ook. Er zijn twee verschillende soorten gordijn jaloezieën; vlakke verticale lamellen, deze sluiten perfect voor een optimaal gevoel van privacy. De gebogen verticale lamellen daarentegen geven een lichte en warme uitstraling. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om de uitstraling van de verticale jaloezie te laten aansluiten bij uw woonwensen en uw interieur. Of dat nu klassiek of super trendy is.
De uitgebreidde lamellen collectie wordt regelmatig voorzien van de nieuwste raamdecoratie trends. U kunt kiezen uit uni kleurige verticale lamellen of verticale lamellen met een dessin. De dessin lamellen zijn verkrijgbaar in vele prints en kleuren zoals een weave, bamboo, barlow of suede look.

Verticale lamellen van stof

Vroeger bestonden er alleen kunststof lamellen, maar tegenwoordig is dit product ook verkrijgbaar in textiel. Ideaal voor bijvoorbeeld de huiskamer of slaapkamer. Deze stoffen lamellen hebben als voordeel dat u zelf kunt kiezen hoe transparant u de lamellen wilt hebben. Raamdecoratie totaalmarkt biedt namelijk een zeer ruime collectie stoffen, u heeft de keuze uit meer dan 100 verschillende kleuren en stoffen. Bij stoffen verticale lamellen is er tevens de keuze uit een witte ketting en gewicht aan de onderzijde van de stoffen lamellen of zwarte ketting en gewicht aan de onderzijde van de stoffen lamellen.

Heeft u nog een bestaand railsysteem en zijn de lamellen toe aan vervanging? Bij ons kunt u ook losse lamellen op elke gewenste lengte bestellen. Ook enkel en alleen het bedieningssyteem, dus een losse lamellenrail, is mogelijk.

NIEUW Bij verticale lamellen! 'De JASNO Swings'

Deze verticale lamellen zijn door JASNO in een modern jasje gestoken. Bij deze nieuwe vorm van raamdecoratie, genaamd JASNO Swings, ligt de nadruk op eenvoud en kwaliteit. Tegelijkertijd weet het product altijd een aangename sfeer te creëren. Ideaal voor grote en hoge raampartijen. Door de lamellen om en om te bewegen kunt u meer of minder lichtinval creëren. Wat weer handig is wanneer het zonlicht het goed zicht op uw tv of computerbeeldscherm belemmerd. De vloeiende beweging van de lamellen resulteren in een harmonieus en verrassend 3D effect.

Verticale lamellen

Info :
Laat u door onze specialisten inspireren en adviseren op het gebied van raamdecoratie producten. Neem contact op via tel: 0412-610918 of mail naar info@raamdecoratietotaalmarkt.nl. Maar u kunt ook een kijkje komen nemen in onze showroom aan de Waardsestraat 13 te Nistelrode.
Verticale lamellen samenstellen en prijs berekenen
Lamelbreedte - Verticale lamellen
Verticale lamellen PVC 52mm

Verticale lamellen PVC 52mm

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

Verticale lamellen kunststof 70mm

Verticale lamellen kunststof 70mm

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

Verticale lamellen kunststof 89mm

Verticale lamellen kunststof 89mm

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

Verticale lamellen STOF 89mm

Verticale lamellen STOF 89mm

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

Verticale lamellen stof & kunststof 127mm

Verticale lamellen stof & kunststof 127mm

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

Uw keuze
Lamelbreedte:
Maak uw keuze
Kleur:
Maak uw keuze
Verwachte levertijd:
Kies eerst uw kleur
Maatvoering:
Nog niet ingegeven
Opties & kenmerken:
Bepaal uw afwerking
Onze prijs
:
-
Opties
:
-
15% korting
:
Meer informatie
- Gratis verzending
   binnen Nederland en België.
0,00
-/- €
U betaalt
:
€ -
* Alle op deze site vermelde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief mon- tagekosten.De kleurstaal is toegevoegd aan uw aanvraag voor kleurenstalen.