Raamdecoratietotaalmarkt > Vouwgordijnen

Meer over Vouwgordijnen

 

Vouwgordijnen

Een vouwgordijn zorgt voor een nonchalante uitstraling voor uw raam. Maar ook een strakke, moderne uitstraling creeërt u eenvoudig met een vouwgordijn. Met een vouwgordijn van Raamdecoratietotaalmarkt.nl heeft u een optimaal gevoel van privacy en tevens een optimale lichtinval. Het vouwgordijn kan door middel van een trekkoord mechanisme eenvoudig opgetrokken worden en op elke willekeurige hoogte blijven hangen. Bestellen is heel eenvoudig: u selecteert eerst het gewenste model, daarna kiest u de stof die u mooi vindt en vervolgens de afwerking. Een vouwgordijn kunt u dus heel eenvoudig perfect aan laten sluiten bij uw woonstijl.

Modellen vouwgordijnen

Het meest verkochte model vouwgordijnen is het vouwgordijn Roman 2. In deze vouwgordijnen zijn baleinen verwerkt waardoor het doek altijd strak hangt. Als het vouwgordijn naar beneden hangt dan blijft de segmentverdeling van het gordijn wel zichtbaar. Bij het optrekken van het vouwgordijn plooien de delen over elkaar heen. Het Roman 2 is een prachtig vouwgordijn dat met name goed tot zijn recht komt in een strak, modern interieur.

De baleinen van het vouwgordijn worden standaard altijd aan de achterkant van het doek verwerkt. Wilt u eens wat anders en een meer trendy uitstraling? Kies dan voor baleinen aan de voorkant van het doek. In een vouwgordijn worden baleinen van 4, 6 of 8 mm gebruikt, dit is geheel afhankelijk van de soort stof die u kiest of van de afmetingen van uw vouwgordijn(en).
Wilt u het vouwgordijn extra mooi afwerken of wilt u uw vouwgordijn verduisteren? Dat kan door het vouwgordijn te voeren, de stof van de vouwgordijn voering is altijd wit-verduisterend. Een ander voordeel van een gevoerd vouwgordijn is dat het verkleuren van de stof tegengaat. Wilt u uw vouwgordijn geheel naar eigen smaak samenstellen? Dat kan, voor een extra decoratief uitzicht kunt u ook kiezen voor een opgestikte boord van 10 cm in een contrasterende kleur of dessin. De boord kan onderaan en/of op de zijkanten van de vouwgordijnen worden aangebracht.
Heeft u draai-kiepramen en wilt u toch graag een vouwgordijn plaatsen? Ook dat kan heel eenvoudig. U dient dan aan de achterzijde van het vouwgordijn een spandraadgeleiding aan te brengen. Deze twee spandraden zorgen er dan voor dat het vouwgordijn tegen het raam gefixeerd wordt.

Naden en onderhoud van een vouwgordijn

Verticale naden in het vouwgordijn zijn op zich niet storend maar Raamdecoratietotaalmarkt.nl doet er alles aan om dit te voorkomen. Vandaar dat een groot deel van de door Raamdecoratietotaalmarkt.nl aangeboden stoffen kamerbreed zijn. Tevens zijn er diversen vouwgordijnstoffen waarvan de naad onzichtbaar in de baleinen wordt weggewerkt. Bij vouwgordijnen waar wel verticale stiknaden worden toe gepast, worden deze vanuit het midden gecentreerd en aan weerszijde van het vouwgordijn aangebracht. Het middensegment is dus het grootste segment.
Raamdecoratietotaalmarkt.nl raadt u aan de voorschriften op het waslabel aan te houden. Wilt u ze zelf wassen? Haal dan de baleinen uit het gordijn. Hiervoor zijn speciaal knoopsgaten gemaakt aan de zijkant. Specifieke wasvoorschriften staan vermeld op de stofstalen en op het productetiket dat aan elk vouwgordijn wordt bevestigd.

Verschillende vouwgordijn en optrekgordijn stoffen

Raamdecoratieotaalmarkt.nl verkoopt vouwgordijnen met transparante stoffen en vouwgordijnen met lichtdoorlatende stoffen van 100% polyester. De transparante ofwel inbetween vouwgordijnstoffen zijn van Trevira kwaliteit en zijn brandvertragend.

NIEUW van JASNO - Bekijk hier JASNO FOLDS

Jasno Folds een nieuw raambekledingsproduct in onze collectie vouwgordijnen. Kenmerkend is het simpele, strakke, maar eigentijdse ontwerp. De collectie bestaat uit een select aantal kleuren voor de stoffen en houten latten. U kunt zelf een combinatie maken die past in uw eigen stijl. De vouwgordijnstoffen zijn gemaakt van geweven papier en zijn zowel in licht doorschijnend als in dim-out variant leverbaar. (Beiden zijn niet verduisterend) De semi transparante uitvoering geeft een uniek lichtspel en zicht van buiten naar binnen en omgekeerd. De Dim out versie dimt het licht en voorkomt inkijk van buiten naar binnen in de avond. Prima toepasbaar in een slaapkamer, tenzij uiteraard volledige verduistering gewenst is. De dim out versie bestaat uit geweven papier waartegen aan de achterzijde een 100% polyester stof (DIM) los wordt aangebracht. Door deze werkwijze kan bij iedere kleur geweven papier een gewenst kleur gekozen van de de DIM stof. Daarbij kan het buitenaanzicht afgestemd worden met de DIM stof voor een mooi resultaat.

Highlight van Jasno Folds

Het textiel is netjes in de bovenbak (aluminium profiel wit) weggewerkt, zonder gebruik te maken van klitteband. Dit geeft een strak resultaat. Houten latten gemaakt van Abachi hout 100% FSC en verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren. U kunt ervoor kiezen om de kleur van de houten latten aan de voor- en achterkant van elkaar te laten verschillen. De zijkanten van de houten lat worden bewust niet afgelakt, zodat mooi zichtbaar blijft dat met natuurlijke prodicuten gewerkt is. De metalen bedieningsketting wordt met een kindveilige bevestiging gemonteerd, en kan zowel rechts als links besteld worden. De ketting loopt naast het geweven papier in plaats van erachter de belangrijkste reden hiervoor is dat tijdens het bedienen de ketting niet langs het textiel schraapt, dit om beschadigingen te voorkomen.  Unieke kunststof klemmen op de latten zorgen voor strakke geleiding van de koorden aan de achterkant en geven de folds een design uitstraling. De folds worden uitgevoerd met een volant, die de stof beschermt tegen verkleuring. Het geweven papier is verkrijgbaar in zes prachtige kleuren en heeft eeen hoge mate van kleurechtheid. Er worden bij geen enkele maatvoering lasnaden toegepast het geweven papier is dus voor iedere Jasno Folds uit 1 deel gesneden voor een strak resultaat. Bestel uw Jasno Folds bij voorkeur in 1 bestelling, omdat kleuren tussen verschillende bestelling licht kunnen afwijken.

Belangrijke opmerking bij monteren

Het geweven papier is kwetsbaar materiaal en eventuele vouwen of kleuren zijn lastig te verwijderen. Zorg er dus voor dat het pakket bij monteren voorzichtig wordt behandeld. Werk altijd met schone, vetvrije handen. De Jasno Folds kunnen op de dag - op het kozijn, tegen het plafond of op de dag - of op het kozijn met verlengbeugel gemonteerd worden.

Onderhoud Folds

Het geweven papier is met een borstel of stofzuiger op lage stand eenvoudig schoon te houden. U krijgt bovendien  twee jaar garantie op het textiel en drie jaar op de houten latten, de bovenbak en het mechanisme.

Vouwgordijnen

Info :
Laat u door onze specialisten inspireren en adviseren op het gebied van raamdecoratie producten. Neem contact op via tel: 0412-610918 of mail naar info@raamdecoratietotaalmarkt.nl. Maar u kunt ook een kijkje komen nemen in onze showroom aan de Waardsestraat 13 te Nistelrode.
Vouwgordijnen samenstellen en prijs berekenen
Gewenst model - Vouwgordijnen
Vouwgordijnen met lichtdoorlatende stof

Vouwgordijnen met lichtdoorlatende stof

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

Vouwgordijnen met transparante stof

Vouwgordijnen met transparante stof

 
 
Selecteer

Aanvullende informatie

Uw keuze
Gewenst model:
Maak uw keuze
Kleur:
Maak uw keuze
Verwachte levertijd:
Kies eerst uw kleur
Maatvoering:
Nog niet ingegeven
Opties & kenmerken:
Bepaal uw afwerking
Onze prijs
:
-
Opties
:
-
15% korting
:
Meer informatie
- Gratis verzending
   binnen Nederland en België.
0,00
-/- €
U betaalt
:
€ -
* Alle op deze site vermelde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief mon- tagekosten.De kleurstaal is toegevoegd aan uw aanvraag voor kleurenstalen.