Raamdecoratietotaalmarkt > Service > retourneren annuleren
Retourneren / Annuleren

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij?
Neem dan Contact met ons op.

Retouren

  Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat een product niet juist functioneert, door wat voor oorzaak dan ook. In dit geval kunt u via onze webshop een service formulier invullen en eventueel een aantal foto's toevoegen. Omschrijf het probleem, vul uw gegevens in en mail het formulier naar ons. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om het probleem op te lossen. 

Wanneer blijkt dat de service betrekking heeft op een gebrek in of aan het product valt dit natuurlijk onder de garantie en zijn de volledige kosten voor onze rekening.
Is het inmeten en/of de montage door u zelf verricht en mocht het probleem hierdoor veroorzaakt worden, dan zijn er kosten verbonden aan het bezoek van onze servicemonteur.
Deze kosten bedragen
- Voorrijkosten   : € 95,-- per adres.
- Reparatiekosten: € 45,-- per uur op basis van na-calculatie exclusief de benodigde onderdelen.

Wanneer een product retour wordt gehaald voor reparatie, wilt u dit dan goed verpakken en voorzien van onze adresgegevens :
Raamdecoratietotaalmarkt.nl
Waardsestraat 13
5388 PP  Nistelrode (Nederland)

Wij geven onze transporteur de opdracht om het pakket op een afgesproken door de weekse dag tussen 8.00 en 17.00 uur bij u op te halen.

Wijze van retoursturen

  Indien een product opgehaald wordt ter reparatie in onze werkplaats, houdt dan rekening met onderstaande.

Dit betekent dat de producten:

in de (indien mogelijk) originele en onbeschadigde verpakking zitten 
- in originele staat zijn
- het product en/of de producten niet gebruikt zijn geweest
- het product en/of de producten schoon zijn
- het product en/of de producten niet ingebouwd of gemonteerd zijn geweest
- alle eventueel bijbehorende montagematerialen volledig in de (indien mogelijk) originele verpakking aanwezig zijn, dit geldt ook voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires
- retouraanvragen kunnen tot uiterlijk 14 dagen na levering in behandeling genomen worden

Annuleren

 

Alle produkten worden speciaal op maat gefabriceerd. Op basis van art. 7:46d lid 4 sub a.1 BW neemt Raamdecoratietotaalmarkt.nl nimmer een maatwerkprodukt retour!
Een uitzondering op lid 1 kan zich enkel en alleen voordoen indien een produkt gebrekkig of incompleet is en dit gebrek aantoonbaar aan een nalatigheid cq fout van Raamdecoratietotaalmarkt.nl te wijten is. In zo’n geval zal Raamdecoratietotaalmarkt.nl zich inspannen om het gebrek te verhelpen dan wel een nieuw produkt te leveren.

Verkeerde afmetingen besteld

 In de meeste gevallen is het mogelijk om het besteld product te laten vermaken. De kosten van het verzenden en vermaken zijn uiteraard voor uw eigen rekening. Vooraf is door ons een prijs te bepalen wat de kosten zijn.
Geleverde produkten breder en/of hoger maken is helaas niet mogelijk.